Вести

ОПШТИНИ ТИТЕЛ ДОДЕЉЕНА СРЕДСТВА ЗА ОПРЕМАЊЕ ИНДУСТРИЈСКО-ПОСЛОВНИХ ЗОНА

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас уговор за доделу бесповратних средстава за суфинансирање инфраструктурног опремања индустријско-пословних зона председнику Општине Тител мр Драгану Божићу.
За изградњу саобраћајнице у индустријској зони Тител издвојено је око 99 милиона динара, од којих је Покрајинска влада обезбедила је око 79 милиона, а Општина Тител 20 милиона динара.
- Овим средствима обезбедићемо инфраструктуру за постојеће и за нове инвеститоре. У протеклим годинама развијали смо индустријске зоне и данас можемо да кажемо да свака локална самоуправа има потенцијал да привуче домаће и стране инвеститоре. Радили смо тимски, заједно са председником Републике Александром Вучићем и Владом Србије, и данас – од 165.000 незапослених, колико их је било пре шест година – имамо 89.000 незапослених у Војводини - изјавио је Мировић.
Председник Општине Тител захвалио је Покрајинској влади на подршци у развоју индустријске зоне у Тителу и додао да ће се добра сарадња Покрајинске владе и Општине Тител наставити и у будућности реализацијом великих и значајних пројеката, а све за добробит свих грађана наше општине.