Вести

ПОСЕТА ИГОРА МИРОВИЋА МОШОРИНУ И ШАЈКАШУ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић обишао је данас са својим сарадницима Основну школу „Исидора Секулић“ у Мошорину и родну кућу Исидоре Секулић у овом месту. Приликом посете школи, председник Покрајинске владе и председник општине Тител Драган Божић разговарали су са представницима школе о предстојећим радовима на санацији зграде ове школе и изградње сале за физичко васпитање, која ће ученицима донети адекватан простор, а и грађанима Мошорина простор за организовање различитих манифестација.
У наставку обиласка гости су се са својим домаћинима упутили ка родној кући наше чувене књижевнице Исидоре Секулић и том приликом договорили радове на санацији овог објекта и његово претварање у културни центар.
Након посете Мошорину, председник Покрајинске владе Игор Мировић посетио је Шајкаш, том приликом обишао је зграду Предшколске установе „Плави чуперак“ у којој се тренутно одвија друга фаза радова на изградњи новог вртића и посетио је новоизграђени трг у центру Шајкаша. Председник Покрајинске владе Игор Мировић истакао је да ће се улагања у општину Тител наставити и у наредном периоду, како би њени грађани живели што боље и квалитетније, те да ће данашња посета ова два места резултирати наставком улагања у општину Тител. Председник општине Тител Драган Божић се захвалио на подршци председнику Покрајинске владе и на свим инвестицијама у нашу општину и додао да ће се након остварених и договорених инвестиција, општина Тител и у наредном периоду ослањати на велику подршку Покрајинске владе и средства добијена од њених секретаријата. Председник је подсетио присутне да је од почетка године општина Тител од виших нивоа власти добила скоро 500 милиона динара за различите инвестиције, што довољно говори о количини подршке Покрајинске владе нашој локалној самоуправи.

Извор:Званични сајт Општине Тител