Вести

Радови на инфраструктурном опремању Радне зоне „Југ-1“ у Тителу

Заменик председника Општине Тител, Богољуб Марковић је са сарадницима обишао радове на инфраструктурном опремању Радне зоне „Југ-1“ у Тителу. Он је том приликом изјавио да је Општина Тител у сарадњи са Покрајинском владом, путем Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, обезбедила средства за реализацију прве фазе инфраструктурног опремања Радне зоне „Југ-1“ у Тителу.
Марковић је истакао да је сада потребно обезбедити додатна средства за наставак радова на опремању радне зоне, како би се стекли усови за довођење и првих инвеститора.
Обиласку радова присуствовала је Мирјана Савић, представник извођача радова „СТРАБАГ“ д.о.о. Београд, огранак предузећа „Војводинапут“ из Панчева и Дејан Ђурасовић, представник надзорног органа. Ђурасовић је том приликом изнео и техничке податке о овој инвестицији, рекавши да се највећи део радова односи на изградњу саобраћајнице укупне дужине 700 метара и ширине 6 метара.
Поред саобраћајнице, изграђена је и атмосферска канализација. С обзиром да саобраћајницу пресеца канал Т-404-Н, било је неопходно изградити прелаз-мост преко наведеног канала.