Вести

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ ТРИНАЕСТ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Предаја није опција, нема назад и нема повлачења ни пред ким, а поготово не пред онима који су нам земљу уништили и урушили, поручио је члановима и симпатизерима Српске напредне странке на прослави 13. годишњице странке, председник Републике Србије и Српске напредне странке Александар Вучић.
Вучић се на почетку обраћања окупљенима у Штарк арени захвалио што су ту, а посебно онима који су остали испред хале или у аутобусима, којих је, како је рекао, око 25.000, уз извињење што, иако су желели да буду у Арени, није било довољно места.
"Неки су претили блокадама путева, говорили како ће да ураде нешто што нико није деценијама, ако је икада и урадио, а то је да некоме забране кретање, да забране слободу. Али, они нису знали да су Срби инаџије и најтврдокорнији када неко покушава да им брани слободу. Зато сте ви данас овде дошли, у инат онима који нису хтели да овде будете", рекао је Вучић.
Додао је да им је свима захвалан, јер су данас, како је рекао, сви заједно показали у чему се разликују - како изгледа пристојна Србија и док сте ви долазили мирно, аутобусима, па онда пешице, тротоаром, стајући на црвено светло на семафору, неки други, којих је било многоструко мање, како је рекао, желели су некоме да нашкоде.
"Хвала свима. Због једне реченице се поносим вама, саборци и пријатељи - да предаја није опција. Нема назад, нема повлачења ни пред ким, а поготово не пред онима који су нам земљу уништили и урушили. Само напред, у будућност за нашу децу", поручио је Вучић.