Вести

ЈЕДАНАЕСТ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Поштовани чланови, симпатизери и пријатељи Српске напредне странке, данас обележавамо 11 година од оснивања странке.Хвала вам свима на поверењу и подршци коју пружате Српској напредној странци и Александру Вучићу.

ВУЧИЋ: СРБИЈА СЕ БОРИ ЗА СВОЈУ ПОЗИЦИЈУ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су Сједињене Државе заинтересоване за решавање "косовског чвора", јер не желе да то остане замрзнут конфликт у наредних 10 или више година, а тај став је и у интересу Србије.

СТЕФАНОВИЋ: НОВЕ МЕРЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ИЗБОРНОГ ПРОЦЕСА

Потпредседник владе и шеф Радне групе за сарадњу са ОЕБС-ом и ОДИХР-ом Небојша Стефановић најавио је данас још један пакет мера за унапређење изборног процеса, иницијативу за измене појединих закона и предлог за парламентарну расправу о РЕМ-у.

ЂУРИЋ: НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ДА АЛБАНЦИ ФОРМИРАЈУ ВЛАСТ БЕЗ СРБА

Све Србе који политички нешто значе на КиМ ставили смо под један барјак и то су људи различитих политичких опција који су се ујединили, изјавио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић и позвао све Србе да 6. октобра изађу на изборе и сачувају утицај Срба на КиМ.

ОРЛИЋ: ВРТОГЛАВО БОГАЋЕЊЕ ЂИЛАСА ПОЧЕЛО 2004. ГОДИНЕ

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић рекао је да је вртоглаво лично богаћење Драгана Ђиласа почело 2004. године, када је постао високи функционер ДС-а и директор Народне канцеларије тадашњег председника Бориса Тадића.

ВОЈНА ВЕЖБА БЕГЕЈ 2019.

Војска Србије је снажнија него што је икада била и биће још јача. Верујем да онај ко служи својој земљи заслужује да добије њену пажњу - на Здруженој тактичкој вежби с бојевим гађањем "БЕГЕЈ 2019".

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА РУКОМЕТНОГ ИГРАЛИШТА

Активисти МО Тител уређивали су траву и чистили око рукометног терена у Тителу,како би трибине и сам терен био спреман за једнодневни хуманитарни турнир у малом фудбалу који се одржава 18.08,2019. у оквиру Великогоспојинских свечаности

ПОСЕТА МИНИСТРА ЗОРАНА ЂОРЂЕВИЋА

Јуче је Унију жена ОО Српске напредне странке Тител посетио министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић.
Разговарало се о већем ангажовању жена на пројектима које финансира министарство као и могућностима које ови пројекти нуде.

Pages