Вести

ПОКРАЈИНСКА ВЛАДА ДОМУ ЗДРАВЉА ТИТЕЛ ДОНИРАЛА ВОЗИЛО ЗА ПРЕВОЗ ПАЦИЈЕНАТА НА ДИЈАЛИЗУ

Дом здравља Тител добио је возило за превоз пацијената на дијализу у оквиру донације Покрајинске владе, која је домовима здравља широм Војводине донирала 32 санитетска возила у укупној вредности од 100 милиона динара.

"Систем 2021"

Заменик председника Општине Тител Богољуб Марковић састао се данас са замеником начелника Управе за ванредне ситуације у Новом Саду Иваном Радисављевићем. Тема састанка било је учешће Општине Тител у вежби "Систем 2021", која ће бити одржана у октобру.

Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Дан српског јединства, слободе и националне заставе обележен је по први пут у насељеним местима општине Тител. Овај празник обележава се 15. септембра у Републици Србији и Републици Српској, на дан када је српска војска 1918. године извршила пробој Солунског фронта и наставила пут ка ослобађању земље.

АКЦИЈА УНИЈЕ МЛАДИХ ОО СНС ТИТЕЛ

Унија младих OO СНС Тител организовала је акцију куповине и уградње нових улазних врата на кући суграђанке из Титела, која је слабијег материјалног стања.
Новац за куповину и уградњу врата, активисти су обезбедили из сопствених средстава, а сличне акције ће организовати и у будућности.

Уређење нових просторија вртића у Вилову

Активисти Месног одбора српске напредне странке Вилово су дали свој допринос уређењу нових просторија вртића.Уређен је како унутрашњи, тако и спољашњи део.Малишани у овом насељеном месту ће од септембра кренути у преуређени, нови објекат, а у плану је уређење и вртића у осталим местима наше општине.

ПОСЕТА МИНИСТРА ПОЉОПРИВРЕДЕ,ВОДОПРИВРЕДЕ И ШУМАРСТВА

Председник Општине Тител мр Драган Божић састао се данас са министром пољопривреде, шумарства и водопривреде Браниславом Недимовићем и Покрајинским секретаром за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомиром Божићем, са којима је посетио ОЗЗ „Три бразде“ у Тителу и домаћина овог газдинства Миленка Чавића.

РАДОВИ НА ОСВЕТЉЕЊУ ШЕТАЛИШТА У ТИТЕЛУ

У току су радови на изградњи јавног осветљења на шеталишту поред Тисе у Тителу. Тренутно се ради на копању канала који ће бити коришћени за постављање електроинсталација и саме расвете. Извођач радова је предузеће „Електроволт“ ДОО из Ваљева, а средства за изградњу јавног осветљења обезбедила је Општина Тител.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ УГОСТИО ЂАКА ГЕНЕРАЦИЈЕ ТИТЕЛСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

Председник општине Тител мр Драган Божић састао се данас са директорицом СТШ „Милева Марић“ Тител Јадранком Пешти и ђаком генерације тителске средње школе за школску 2020/2021. годину и добитником дипломе „Вук Караџић“ Николом Анчином.

Pages