Вести

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Млади Српске напредне странке МО Тител, заједно са кандидатима за одборнике Скупштине општине Тител, разговарали су на пијаци са грађанима Титела. Приликом разговора дељени су флајери на којима се налазе планови и нове инвестиције које треба да се реализују на територији општине у периоду 2020-2025 године.

ВУЧИЋ: ИЗБОРНА КАМПАЊА ДА ПРОТЕКНЕ БЕЗ НАСИЉА УЗ ПОШТОВАЊЕ ПОЛИТИЧКИХ ПРОТИВНИКА

Председник Србије, Александар Вучић, позвао је вечерас све учеснике политичког живота на предизборну кампању без насиља, уз поштовање политичких противника, без обзира на политичку опцију.

ВУЧИЋ: СРБИЈА РАСТЕ, БОРИМО СЕ ЗА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ

Првим онлајн скупом Српска напредна странка почела је данас изборну кампању под мотом "За нашу децу", што је и назив изборне листе коју предводи та странка и њен председник, Александар Вучић, који је са скупа поручио да Србија расте и да на предстојећим изборима грађани не бирају између странака, или ко ће

ПРЕДАТА ЛИСТА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Изборна комисија Општине Тител, прогласила је изборну листу:

1. Коалиција: "Александар Вучић - за нашу децу".

Листу чини 44% жена и 60% нових кандидата за одборнике Скупштине Општине Тител.

Листу је подржало 40% више бирача од потребног броја за подношење листе.

Хвала свима!

ЈЕДАНАЕСТ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Поштовани чланови, симпатизери и пријатељи Српске напредне странке, данас обележавамо 11 година од оснивања странке.Хвала вам свима на поверењу и подршци коју пружате Српској напредној странци и Александру Вучићу.

ВУЧИЋ: СРБИЈА СЕ БОРИ ЗА СВОЈУ ПОЗИЦИЈУ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су Сједињене Државе заинтересоване за решавање "косовског чвора", јер не желе да то остане замрзнут конфликт у наредних 10 или више година, а тај став је и у интересу Србије.

СТЕФАНОВИЋ: НОВЕ МЕРЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ИЗБОРНОГ ПРОЦЕСА

Потпредседник владе и шеф Радне групе за сарадњу са ОЕБС-ом и ОДИХР-ом Небојша Стефановић најавио је данас још један пакет мера за унапређење изборног процеса, иницијативу за измене појединих закона и предлог за парламентарну расправу о РЕМ-у.

ЂУРИЋ: НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ДА АЛБАНЦИ ФОРМИРАЈУ ВЛАСТ БЕЗ СРБА

Све Србе који политички нешто значе на КиМ ставили смо под један барјак и то су људи различитих политичких опција који су се ујединили, изјавио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић и позвао све Србе да 6. октобра изађу на изборе и сачувају утицај Срба на КиМ.

ОРЛИЋ: ВРТОГЛАВО БОГАЋЕЊЕ ЂИЛАСА ПОЧЕЛО 2004. ГОДИНЕ

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић рекао је да је вртоглаво лично богаћење Драгана Ђиласа почело 2004. године, када је постао високи функционер ДС-а и директор Народне канцеларије тадашњег председника Бориса Тадића.

ВОЈНА ВЕЖБА БЕГЕЈ 2019.

Војска Србије је снажнија него што је икада била и биће још јача. Верујем да онај ко служи својој земљи заслужује да добије њену пажњу - на Здруженој тактичкој вежби с бојевим гађањем "БЕГЕЈ 2019".

Pages