Вести

ДОНАЦИЈА МИНИСТАРСТВА ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ОПШТИНИ ТИТЕЛ

Председник општине Тител мр Драган Божић састао се данас у просторијама Месне заједнице Шајкаш са представницима Министарства заштите животе средине, који су након састанка председнику општине уручили уговор о донацији 120 канти, које ће бити подељене грађанима Шајкаша и Титела и 6 контејнера, који ће бити постављен

НАСТАВАК РАДОВА НА УРЕЂЕЊУ ШЕТАЛИШТА НА ТИСИ

Заменик председника општине Тител Богољуб Марковић обишао је данас са својим сарадницима наставак радова на уређењу шеталишта на Тиси. Поред нових клупа и канти за смеће, долма ће сада бити додатно уређена и осветљена са 14 нових стубова јавне расвете.

ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ТИТЕЛУ

Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас на предизборном скупу у Тителу да је држава спремна за кризу, да има пуну касу, те да ће захваљујући политици коју води Србија струју плаћати 12 пута мање од оне на европском тржишту.

ШТАНД МО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ВИЛОВО

Активисти Месног одбора Српске напредне странке Вилово и данас су на месној пијаци промовисали рад странке, разговарали са мештанима и делили разне врсте материјала политичког карактера. Хвала им на подршци председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци. Заједно можемо све!

ДАН ДРЖАВНОСТИ

Председник општине Тител мр Драган Божић честитао је Дан државности свим грађанима општине Тител.

ОДРЖАН САСТАНАК САВЕТА ЗА ИНТЕРНЕТ И ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Данас је у просторијама Српске напредне странке у Тителу одржан састанак Савета за интернет и друштвене мреже.Састанку је поред чланова тима, присуствовао и Томислав Јанковић, координатор Савета за интернет и друштвене мреже за Војводину.Разговарало се о активностима у претходном периоду и представњен је план за нар

AКЦИЈА МО СНС ШАЈКАШ

Месни одбор српске напредне странке Шајкаш је за новогодишње и божићне празнике одлучио да вишечлану породицу из Шајкаша обрадује веш-машином коју су купили из сопствених средстава.

ПОСЕТА МИЛОША ВУЧЕВИЋА

Данас је Општински одбор Српске напредне странке Тител посетио Милош Вучевић и одржао радни састанак. Анализирана су актуелна питања како са локалног, тако и са републичкoг нивоа.

ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ ТРИНАЕСТ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Предаја није опција, нема назад и нема повлачења ни пред ким, а поготово не пред онима који су нам земљу уништили и урушили, поручио је члановима и симпатизерима Српске напредне странке на прослави 13. годишњице странке, председник Републике Србије и Српске напредне странке Александар Вучић.

Pages