Вести

ПОМОЋ НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Тител, МО Тител, организовали су акцију како би старијим суграђанима помогли да транспортују огрев до својих кућа.

АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА ПУТА ШАЈКАШ-МОШОРИН

Председник општине Тител мр Драган Божић учествовао је јуче у акцији чишћења пута од Шајкаша до Мошорина, организованој од стране Удружења љубитеља природе „Шајкаш“ и „Ловачког друштва у Шајкашу“.

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА

Председник Општинског одбора СНС Тител мр Драган Божић честитао је данас Ускрс свим верницима који овај највећи хришћански празник славе по грегоријанском календару.

САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ СА ЈП "ПУТЕВИ СРБИЈЕ"

Председник општине Тител Драган Божић и заменик председника Богољуб Марковић састали су се јуче са помоћником извршног директора Јавног предузећа „Путеви Србије“, Милорадом Карићем и директором фирме „МДЈ Мост – НС“ Миланом Цупаром са којима су разговарали о радовима на мосту на реци Тиси код Титела.

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА ДОМА ЗДРАВЉА У ТИТЕЛУ

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Тител, Месног одбора Тител, организовали су акцију уређења простора око Дома здравља у Тителу.
Заједничким залагањем активисти су почистили и уредили двориште Дома здравља и засадили цвеће на зеленој површини.

ПОДЕЉЕНИ ПАКЕТИЋИ

Активисти Српске напредне странке Општинског одобора Тител, у очи прославе Нове године по Јулијанском календару, обишли су породице са малом децом и том приликом им поделили пакетиће са слаткишима .

АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА СНЕГА

Унија младих Српске напредне странке Општинског одбора Тител, организовала је акцију чишћења снега на јавним површинама у свим насељеним местима на територији општине Тител.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Млади Српске напредне странке МО Тител, заједно са кандидатима за одборнике Скупштине општине Тител, разговарали су на пијаци са грађанима Титела. Приликом разговора дељени су флајери на којима се налазе планови и нове инвестиције које треба да се реализују на територији општине у периоду 2020-2025 године.

ВУЧИЋ: ИЗБОРНА КАМПАЊА ДА ПРОТЕКНЕ БЕЗ НАСИЉА УЗ ПОШТОВАЊЕ ПОЛИТИЧКИХ ПРОТИВНИКА

Председник Србије, Александар Вучић, позвао је вечерас све учеснике политичког живота на предизборну кампању без насиља, уз поштовање политичких противника, без обзира на политичку опцију.

Pages