Саопштења

САОПШТЕЊЕ

Након појаве информација потврђених од стране европских структура безбедности да се на председника Вучића припрема атентат, не можемо немо гледати како се безбедност и живот једног човека доводе у питање и Општински одбор Српске напредне странке Тител изражава велику забринутост за безбедност Александра Вучића.
Свесни смо да је председник својом одлуком да се стане на пут мафији и избори са криминалом постао трн у оку многима којима хаос, криминал и лоповлук одговарају, али на том путу ка правди и чистоти нашег друштва морамо стати уз председника Вучића и заједно са њим доћи до циља.
Сада, када му на том путу ка победи, правди и истини неки прете убиством, ми ћемо своје редове збити још јаче, још ближе и заједно са председником наставити да корачамо ка победи.
Забринути смо што ову борбу за бољу Србију неки желе да зауставе цевима упереним у њеногпредседника, али смо истовремено уверени да ће добрим радом наших служби безбедности такви покушаји бити осујећени, и да ће лица која планирају атентат на председника државе битиприведена правди и одговарати за своје болесне, злочиначке планове.