САОПШТЕЊЕ

Општински одбор Српске напредне странке Тител изражава немерљиву подршку председнику Републике Србије и Српске напредне странке Александру Вучићу који годинама уназад нашу земљу подиже из пепела и прашине у коју су је лошим одлукама и политикама бацили они који и дан данас покушавају да дестабилизују нашу земљу. Економски раст и развој, инфраструктурна улагања, улагања у болнице, путеве, али и брига о породици и мере које је држава донела како би подржала њихово функционисање и позвала младе да заснују породицу само су неке од ствари које је Вучић урадио, како би подигао животни стандард и квалитет живота свих грађана Србије.
Поред тога, у неравноправној борби против представника многих држава, Вучић упорно брани територијални интегритет наше земље, па тако не пристаје на разноразне уцене западних земаља, не подлеже притиску и не наседа на провокације Куртија и других албанских екстремиста. Као прави државник, посвећен миру, Вучић упорно позива и ради на томе да се сачува мир, али исто тако, гарантује безбедност и миран сан свима који живе на територији наше јужне покрајине.
Због свега што је Александар Вучић урадио за нашу земљу и због онога што ће тек да уради настављајући са својом политиком развоја, економског раста и мира, не прихватамо било какав предлог његовог одласка са места председника наше државе и странке.
Заједно до победе! Нема предаје! Живела Србија!