Вести

Изграђено дечије игралиште у Мошорину

У Мошорину је изграђено ново дечије игралиште на месту где је до сада била депонија смећа. Сви грађани Мошорина че убудуће да уместо да гледају смеће и осећају смрад који се ширио са овог места, моћи да доведу своју децу да буди активни у природи са модерним и лепим дечијим справама и играчкама. Док ће старији моћи да играју одбојку и фудбал на ново изграђеним теренима.
Комплетан посао изградње, од идеје до предаје на коришћење грађанима Мошорина, је урадио подпредседник ОО СНС Маринко Тривуновић уз подршку председника ОО СНС Тител мр Драга Божића и комплетног руководства ОО СНС Тител.
Поред тога што је обављао редовне дужности помоћника Председника Општине Тител, успео је да пронађе времена и воље да покрене иницијативу и спроведе је у дело. Дечије игралиште је никло на месту које је до сада било познато као депонија смећа.
Игралиште ће осим што је променило изглед овог дела Мошорина, остати свим грађанима на коришћење у наредним годинама и непосредно утицати на комлетну слику овог места.