Вести

ОРЛИЋ: ЦЕЛА ОПОЗИЦИЈА НИЈЕ У СТАЊУ ДА ПАРИРА БРНАБИЋ

Заменик шефа посланичке групе СНС Владимир Орлић изјавио је данас да је расправа у парламенту показала да цела опозиција није у стању да парира мандатарки Ани Брнабић.

''На првом месту расправа је показала зашто је одлука да се подржи Брнабић, и од Александра Вучића и од СНС, али и парламентарне већине, била више него добра'', рекао је новинарима Орлић.

Он је навео и да се целокупна јавност могла уверити да опозиција не само да није била у стању да програму Брнабић замери било шта конкретно, јасно и концизно, него ни да у расправи целокупни бивши режим, сви они који себе називају опозицијом, нису били у стању да јој парирају ни на један једини тренутак.

''Могли сте да се уверите да је данас расправа ишла по списку пријављених за реч, да није било потребе за неким додатним интервенцијама на политичком плану с обзиром да комплетан бивши режим и сви они који себе називају опозицијом нису били у стању да парирају Брнабић, и ми смо таквом ситуацијом више него задовољни'', рекао је Орлић.

Он је навео и да се током конференције за медије у парламенту могло приметити да су неки најзад схватили какви су то тачно резултати избора 2017.

''Изгледа да им је било потребно мало више времена, али да су дошли до одређених сазнања и да су због тога у извесном стању шока'', рекао је Орлић.

Како је оценио, неки су доживели трауму толико јаку да су се психички вратили и у прошлост.

''Сви они који су данас говорили овде на конференцијама показали су само да живе у прошлости, а у зависности од тога ко је колику трауму доживео толико се дубоко у прошлост и вратио'', рекао је Орлић подсећајући да су конференције одржали лидери ДЈБ, Двери, Нове странке…

Говорећи о најави лидера Нове странке Зорана Живковића да ће против одговорних у Министарству одбране и МУП-а поднети кривичне пријаве због изношења његових личних података, Орлић је навео да су све те информације биле у јавности пре две године.

извор: Танјуг