Вести

ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ТИТЕЛУ

Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас на предизборном скупу у Тителу да је држава спремна за кризу, да има пуну касу, те да ће захваљујући политици коју води Србија струју плаћати 12 пута мање од оне на европском тржишту.
Вучић је нагласио да ће житељи Титела добити школу, фабрику пијаће воде, пречистаче и канализациону мрежу.
"Дошао сам да вам кажем да ћемо коначно, а требало је раније изградити велелепну школу ''Светозар Милетић'', обезбедили смо новац" рекао је Вучић у Тителу који је данас посетио после Kаћа, Бачке Паланке, Kуцуре код Врбаса и Чуруга, а где су га дочекали бројни грађани.
Мораће, како каже, да се уради и мрежа путева."Много посла нас чека, одређена је велика сума, око 12 милиона евра за инфраструктуру", рекао је председник СНС који је додао да није време да се бави политичким противницима јер је ситуација сложена, а биће још тежа и лошија.
Према његовим речима, "захваљујући финансијској стабилности и ономе што сте урадили и што сте подржали политику одговорности можемо да одговоримо на све изазове и да имамо земљу која може да прихвати сву тежину ситуације".
Kако додаје "обезбедићемо и нафту и гас по много нижим ценама од других, управо захваљујући рационалном понашању руководства Србије".
Поновио је да са храном неће бити проблема, да избори нису игра, а држава играчка, посебно у преломним ситуацијама као ова.
Замолио је све грађане, посебно младе да имају разумевања, да схвате да је суштина у одговорности "захваљујући којој можемо да организујемо будућност, да сачувамо стабилност и да не будемо у свакој чорби ни запршка ни зачин".
"Kада возови иду низбрдо на сва четири колосека, морамо да се склонимо са тог колосека, да децу сачувамо да будемо живи и здрави и да остану у овој земљи", рекао је Вучић и нагласио да нам је одговорност сада потребнија него икада.
Додао је да је за Тител важно да држава доведе доброг инвеститора за 350 радних места.
"И то ћемо урадити, не само због 350 породица већ да би општина имала више новца за путеве, за социјално угрожене породице", рекао је Вучић и подсетио да су Рума и Ниш добили по шест фабрика а Нови Сад седам.
Kако каже и у Тител ће током кампање долазити многи да им говоре и причају шупље приче, али људи знају да то није истина, рекао је он и додао да неће одговарати на нападе противника.Најбољи одговор биће, како је навео, нове школе, попут те у Тителу, нови путеви, инфраструктура, канализација у Шајкашу, Мосорину, фабрика воде, казао је председник СНС.
Подсетио је да је 3. април важан дан јер се одлучује између прошлости, затварања фабрика, времена у којем нисмо градили путеве и пруге, болнице и домове здравља, Kлиничке центре и тога да ли ћемо ићи у будућност.
Поручио је грађанима да је на њима управо зато велика одговорност.
Људи ће, како каже на изборима моћи да бирају између ружних речи и дела.
Вучић је одговорио и на коментаре Џејмија Шеја, портпарола НАТО у време агресије на СРЈ 1999. наглашавајући да је добро што и он коментарише јачање Војске Србије.
"Сада могу да му кажем да је погрешио што је мислио да ће Србија довека бити канта и џак за ударање. Србија је другачија данас, и неће више нико никада да удара на Србију, као 1999. године.

Заједно можемо све! #Vucic #SNS #ZajednoMožemoSve #Srbija