Вести

РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦА У ОПШТИНИ ТИТЕЛ

Председник Општине Тител мр Драган Божић састао се данас са председником Покрајинске владе Игором Мировићем и заједно са њим обишао радове на реконструкцији Улице Тоше Бујандрића у Тителу, који се изводе у оквиру пројекта „Рехабилитација улица у насељеним местима општине Тител“.
У разговору са грађанима председник Покрајинске владе Игор Мировић је истакао да се тренутно ради на рехабилитацији 17 улица у тителској општини, а да ће се наредне године издвојити средства и за његову другу фазу, за обнову асфалта у улицама где је то потребно.
Мировић је рекао да је направљен јасан план улагања у општину Тител, те да ће током јесени почети радови на реконстукцији, доградњи и енергетској санацији вртића у Шајкашу, као и планирано реновирање Дома здравља у Шајкашу и додао да очекује да након формирања Владе Србије буду на располагању и средства са републичког нивоа за изградњу пречистача и реновирање школе у Тителу.
Председник Општине Тител мр Драган Божић истакао је значај подршке Покрајинске владе и њеног председника Општини Тител и нагласио чињеницу да је ниједна улица у нашој општини на овакав начин није рехабилитована већ 30 година.
Божић се сложио са председником Покрајинске владе да је кључ развоја улагање у мање средине и да је неопходно да те средине прате брз напредак великих градова и тако спрече миграције становништва у градове и пражњење села.
Догађају је присуствовао и директор Управе за капитална улагања Војводине Милош Малетић.