Вести

У Тителу реконструисано и обновљено дечије игралиште

У Тителу на Парадном тргу, као део пројекта уређења, реконструисано је и обновљено дечије игралиште.
Пројекат је финансиран од стране локалне самоуправе и Спортског савеза општине Тител. Јавно предузеће „Тителски брег“ из Титела, било је донатор и монтер шарене дрвене ограде, док је „Нелт“ д.о.о. Тител био донатор новог тобогана. Монтажу дечијих реквизита и опреме и обнављање дечијег игралишта извели су ЈКП “Комуналац“ Тител и д.о.о. „Извор“ Шајкаш.

Досадашњи дечији забавни кутак допуњен је новим тобоганима, клацкалицама, љуљашкама, возићима и пирамидама. Око монтираних реквизита и опреме расут је песак, а између је затрављен терен, тако да се игралиште својим изгледом у потпуности уклапа у постојећу парковску структуру тителског Парадног трга, са средишњом тачком фонтаном, која доприноси уживању, а за време жеге и расхлађивању.

Најмлађи титељани и њихови гости сада имају много пријатнији, забавнији и по свим стандардима уређенији свој простор. Дечије игралиште је са стране саобраћајнице обезбеђено шареном дрвеном оградом, чиме је осигурано да деца не излећу на саобраћајницу, која је иначе веома фреквентна јер се у непосредној близини игралишта налази хотел „Тиса“, пијаца, као и неколико тржних центара.

1. Sep 2015.