Вести

ВУЧИЋ: НИКАД ВИШЕ НЕЋЕТЕ ВЛАДАТИ СРБИЈОМ

Председник Србије Александар Вучић ексклузивно је коментарисао сазнања „Ало!” да су се против њега заједно са опозицијом и појединим медијима удружили најмоћнији тајкуни у земљи како би му дошли главе. Он је истакао да је сугуран у то да се у Србији на власт никада неће вратити они политичари који су заједно са тајкунима опљачкали државу.

- Не знам да ли су информације које сте изнели у „Ало!” потпуно истините, али то за мене као председника државе и није најважније питање. Мој одговор свима који желе да ме руше је врло прост, имаће прилику када дођу редовни избори, било парламентарни, било председнички. Потпуно је свеједно да ли мене или некога ко буде дошао да ме наследи, али сам потпуно сигуран да се у Србију као победничка неће вратити политика тајкунских пљачкашких приватизација, разарања супстанце наше привреде и богаћења политичара до те мере да је све пристојне људе срамота колико су они богати, а колико су сви други сиромашни - рекао је председник Вучић ексклузивно за наш лист.

Он је додао да се из текстова „Ало!” да су се удружили опозиција, тајкуни и поједини медији уз подршку неких амбасадора страних земаља у Србији може закључити да они немају други план и програм.

- Истовремено, из онога што сте ви написали, а што је могло да се закључи из такозваних политичких програма неких од наших опонената, види се да је њихов једини план да сруше Вучића јер други план и идеју уопште немају. За разлику од њих, ја имам много идеја које тек желим да у Србији преточим у реалност како би људи живели много боље, како би им плате биле веће и како би им стандард полако, али сигурно достигао европски ниво. У тој борби нећу се плашити никога и ни по коју цену нећу одустајати од циљева, па макар се против мене дигли најбогатији, најснажнији тајкуни Србије, па макар имали подршку комплетне опозиционе политичке елите. Пристојна Србија увек ће имати снаге да их победи - каже Вучић.

„Ало!” је јуче објавио да су се, иако раније нису били у добрим односима, против Вучића удружили најмоћнији српски тајкуни Миодраг Костић и Мирослав Мишковић. Спона између њих двојице за овај паклени план је, према нашим сазнањима, Драган Ђилас, који је у добрим односима са обојицом.

- Они имају медијску подршку, коју им пружа „Курир“, делом и РТС, а покушаће да на своју страну привуку и Жељка Митровића, власника РТВ „Пинк“, који је кредитно задужен у Костићевој банци. Према његовим речима, план напада на Вучића већ је скован, а у њега тајкуни намеравају да укључе и лидере опозиције Вука Јеремића, Сашу Јанковића и Драгана Шутановца. Када се сви они удруже, Вучић ће тешко преживети - каже наш извор и додаје да су им подршку обећали и поједини страни амбасадори.

извор: Ало