Вести

За лепши Тител

Унија жена ОО СНС Тител организовала акцију „За лепши Тител“, дана 12.12.2015. године, сађењем цвећа на Парадном тргу у Тителу и простору иза зграде Општине које ће својом шароликошћу улепшати изглед тог места.
Овим чином су наше чланице придружиле Општину Тител свим општинама које брину и на овај начин за своје место и чине га лепшим из дана у дан. Ми смо показале још једном да је потребно веома мало, како би се постигло веома много. Сви грађани и грађанке ће уживати у добробитима нашег рада, нама је важна воља и жеља да урадимо све што можемо да буде боље нама, Вама и свој нашој деци. Корак по корак, па ћемо заједно успети да постигнемо да Тител и читава општина постану боље место за живот.
Није довољно да будемо добри домаћини и домаћице само у свом дому и за своју породицу, да јесте то најважније, али ми мислимо да је потребно да свако од нас уради колико може да и осталима буде боље. Веома је просто, само се запитајте шта ћете рећи Вашој деци, када вас буду питали, „а шта си ти урадио?“.
Придружите нам се како бисмо заједнички спровели и Ваше идеје, јер ни једна идеја која је за опште добро Титела и Србије, није лоша идеја и ми је заједно можемо спровести. Али само ако то заиста и Ви желите!
Ово је само још једна у низу акција које ће бити спороведене како у Тителу, тако и у другим насељеним местима општине.